dektdelading.nl

Over Olijslager.nl

 

Over Olijslager.nl

Olijslager is met bijna 65 jaar ervaring dé expert in de professionele en Doe-Het-Zelf schildersmarkt. Onze adviseurs worden constant bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Wij adviseren u onder andere over vastgoedonderhoud, de juiste productkeuze en kleurgebruik. We ondersteunen u bovendien bij de totaalaanpak van kleine en complexere projecten waarbij veiligheid en milieu belangrijke aandachtsgebieden zijn. Producten leveren we “gewoon dichtbij” vanuit één van onze 15 verkooppunten. Dát is de service van Olijslager!

Ons doel is ervoor te zorgen dat u als Doe-Het-Zelfzaak of professionele eindgebruiker een optimaal resultaat behaalt en uw klanten en opdrachtgevers tevreden zijn.

Olijslager is iedere dag “gewoon dichtbij”

Het familiegevoel staat bij de 120 collega’s van de Olijslager Groep voorop. Wij bieden verfproducten en diensten via Olijslager Verf. Afbouwmaterialen leveren we via Stucshop, industriecoatings en industriespecialiteiten via Schriever en glas via VAG Glas. Iedere BV heeft zijn eigen buitendienst met eigen expertise. 


Olijslager Groep biedt zo voor veel ondernemers een totaaloplossing. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op!

Bekijk de locaties Bezoek de website