dektdelading.nl

Over Schriever.nl

 

Over Schriever.nl

Schriever is dé specialist op het gebied van bouw- en industriespecialiteiten. Met ruim 80 jaar ervaring hebben wij een schat aan informatie in huis. Onze medewerkers worden continue bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen ons vakgebied. Wij helpen u graag met een goed advies over product- en kleurkeuze. In onze eigen industriële kleurmakerij kunnen wij al uw kleurwensen vervullen.

Heeft u als professional snel materialen nodig? Dan zit u goed bij Schriever! Wij kunnen binnen 24 uur overal in Noord-Nederland leveren. Vanuit ons verkooppunt in Groningen is zelfs levering op dezelfde dag mogelijk.

Schriever helpt klanten een optimaal resultaat te behalen

Wij begrijpen dat u als professional soms meer nodig hebt dan bouw- en industrieproducten. Daarom werkt Schriever samen met drie andere specialisten. Zo kunnen wij met hulp van VAG Glas al uw glas en ruiten leveren. Via Olijslager Verf bieden we verfproducten en diensten aan en Stucshop levert al uw afbouw-materialen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen buitendienst en expertise. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende service!

Wilt u meer informatie over onze producten of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk de locaties Bezoek de website