dektdelading.nl

Over Stucshop.com

 

Over Stucshop.com

Stucshop is dé groothandel voor de stukadoor. Wij zijn een totaalleverancier en hebben onder andere gips, spack, spuitapparatuur en ornamenten in ons assortiment. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het afbouwvak. Hierdoor weten we precies wat klanten nodig hebben. Een goed advies of hulp bij productkeuze, we doen het allemaal. Stucshop levert geen producten, maar complete oplossingen voor afbouwproblemen!

Bij Stucshop.com begrijpen wij dat u als vakman of vrouw geen tijd heeft om te wachten. Daarom kunnen wij onze producten binnen 24 uur overal in Noord-Nederland leveren. Zo helpen wij stukadoors en andere professionals om hun klussen op tijd te klaren.

Stucshop is er voor de professional

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, werkt Stucshop samen met drie vooraanstaande bedrijven. Op deze manier kunnen we een nog groter assortiment aanbieden. Verfproducten en diensten regelen we via onze partner Olijslager Verf. Voor glasproducten en ruiten werken we samen met VAG Glas en industriecoatings en industriespecialiteiten worden aangeboden met hulp van Schriever. Om een perfecte service te waarborgen, heeft ieder bedrijf zijn eigen buitendienst en expertise.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan snel contact met ons op!

 

Bekijk de locaties Bezoek de website