dektdelading.nl

Over VAGGlas.nl

 

Over VAGGlas.nl

Bent u op zoek naar glas of ruiten? Dan is VAG Glas de plek voor u! Wij leveren alles wat op vlakglasgebied verkrijgbaar is. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en worden voortdurend bijgeschoold. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste vaktechnische vaardigheden en kennis. Wij geven onze klanten graag specialistisch advies over glasproducten. Zo helpen wij professionals om uitstekend werk af te leveren.

Bij VAG Glas vinden we het belangrijk dat u snel door kunt werken. We beschikken over een grote voorraas glas- en beglazingsproducten en kunnen daardoor snel leveren. Heeft u ruiten in een afwijkende maat nodig? Geen probleem. Deze snijden wij graag voor u op maat!

VAG Glas, uw partner in glas!

Om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, is VAG Glas een samenwerkingsverband aangegaan met 3 andere specialisten. Hierdoor kunnen we verfproducten en diensten leveren via Olijslager Verf. Schriever is dé plek voor bouw- en industriespecialiteiten en Stucshop heeft alles in huis voor de afbouw. Ieder bedrijf heeft zijn eigen expertise en buitendienst. Zo krijgt u gegarandeerd een uitstekende service!

Wilt u meer weten over ons? Bel gerust. Wij vertellen u graag meer!

Bekijk de locaties Bezoek de website